Meldnummer 06 - 22 25 11 11

Overdonderd door de hoge opbrengst

Bodegraven geeft

In navolging van de landelijke actie van 3FM Serious Request steunde het Bodegraafse Glazen Huis drie lokale goede doelen.

Op 28 januari 2016 ontvingen wij de cheque van de organisatoren.

Eindresultaat Glazen Huis 2015

Wij zijn heel blij met dit hoge bedrag en ook nog steeds overdonderd dat dit in Bodegraven mogelijk is. In een woord: FANTASTISCH. De hulpbehoevende dieren in ons werkgebied zullen hiervan profiteren!

Wij bedanken de initiatiefnemers van het Glazen Huis Ap Mak van de Evenementencommissie Bodegraven (ECB) en Erwin Holthuijsen van RTVBodegraven. Maar ook de 4 lokale dj's René Tuithof, Jorin Schriemer, Bastian Meijer en Erwin Holthuijsen die met hun niet aflatende enthousiasme de mensen en bedrijven over de streep trokken om gul te doneren. 

Ook willen wij de vrijwilligers van de andere twee goede doelen, de Zonnebloem, afdeling Bodegraven en de Voedselbank Gouda, afdeling Bodegraven heel hartelijk bedanken voor de goede samenwerking bij het organiseren en uitvoeren van de loterij, die het fantastische bedrag van zestienhonderd euro heeft opgeleverd. Hopelijk blijft het niet een éénmalige samenwerking, maar kunnen we in de toekomst vaker samenwerken.

Tot slot bedanken wij natuurlijk alle gulle gevers aan het Glazen Huis in Bodegraven. Jullie hebben dit tot een onvergetelijke gebeurtenis gemaakt.

BEDANKT!